Díszburkolat, kerítéselem Tatabánya

Lábazati burkolat Tatabánya

today 2020. 10. 14.
Lábazati burkolat Tatabánya

Cégünk már több, mint 25 éve a magyar építőipar egyik meghatározó szereplője. Fő tevékenységünk a lakóházak teljeskörű kivitelezése és felújítása, melyekhez egyedi megoldásokat kínálunk. Emellett magas minőségű, hosszútávon is időtálló díszburkolatok értékesítésével is foglalkozunk, melyek kiválóan alkalmasak az igényes lábazat burkolatok kialakítására.

Minőségi lábazati burkolat Tatabánya városában

Az általunk kínált termékek felhasználásával az igényeknek megfelelő lábazati burkolat Tatabánya területén is megvalósulhat. Díszburkolataink Liapor agyagkavics hozzáadásával készülnek. Ennek köszönhetően kisebb lesz a súlyuk, ez pedig lehetővé teszi a szigetelésen történő alkalmazásukat is. Könnyített termékeink négyzetméter-súlya 30-40 kg között mozog, ami azt jelenti, hogy legalább 10-15 kg-mal könnyebbek, mint a beton vagy a terméskő elemek.

Díszburkolataink időtállóságában nagy szerepet játszik, hogy a szálerősítettek és fagyálló kivitelben készülnek. Ennek köszönhetően a lábazati burkolat ellenállóvá válik az időjárással szemben és sokáig megőrzi a szépségét. Termékeinkkel lehetőséget kínálunk arra, hogy a fal és lábazati burkolat Tatabánya városában az igényeknek megfelelő kivitelben készüljön el. Ennek köszönhetően a díszburkolat hosszú éveken keresztül hozzájárul a ház esztétikus kinézetéhez. Termékeink között egyedi köveket is talál, melyeket a saját tervezésű sablonjainkkal készítünk. Ezek kizárólag nálunk kaphatók.

Szakértői csapatunk közreműködésével a lábazati burkolat Tatabánya területén magas minőségben és időtálló kivitelben kerül kialakításra. Bízza ránk a munkát, nem fog csalódni! Számos referenciával tudunk szolgálni, melyek bizonyítják a szakembereink precizitását. Várjuk a jelentkezését a +36 20 927 5395-ös telefonszámon, ahol árajánlatot kérhet és a termékrendelését is le tudja adni.

Kapcsolódó bejegyzések

Beton kerítés Tatabánya

Beton kerítés Tatabánya

2020-08-28 Tovább »
Kültéri díszburkolattal különlegessé varázsolhatja otthonát!

Kültéri díszburkolattal különlegessé varázsolhatja otthonát!

2020-04-05 Tovább »
Díszburkolat falra? Válasszon bennünket!

Díszburkolat falra? Válasszon bennünket!

2020-03-23 Tovább »